Τελετή Απονομής Πτυχίων στους σπουδαστές της 71ης Εκπαιδευτικής Σειράς ΣΕΘΑ

2019, Μάιος 6 - 12:21μμ

Την Πέμπτη 2 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 71ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους σπουδαστές.

Στη τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Eθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Ρήγας καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης και ο Αρχηγός του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης. Παρευρέθηκαν επίσης Βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων, Πρέσβεις των αλλοδαπών σπουδαστών, αντιπροσωπείες στελεχών των Eνόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας , καθηγητές της Σχολής και συγγενείς των αποφοίτων σπουδαστών

 Συνολικά αποφοίτησαν 64 σπουδαστές, εκ των οποίων 56 Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, 2 Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, 1 Αξιωματικός από την Κυπριακή Δημοκρατία, 1 Αξιωματικός από την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου , 1 Αξιωματικός από τη Δημοκρατία της Αλβανίας και 3 Μόνιμοι Πολιτικοί Υπάλληλοι από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.