Τελετή Απονομής Διακριτικών και Πτυχίων στους σπουδαστές της 9ης ΕΣ ΔΙΜΑ.

2019, Σεπτέμβριος 20 - 2:09μμ

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης της 9ης Εκπαιδευτικής Σειράς Διαδικτυακής Μάθησης  (ΔΙΜΑ) της Σχολής Εθνικής Άμυνας, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Πτεράρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους νέους επιτελείς Εθνικής Άμυνας.

Προηγήθηκε η απονομή των διακριτικών αποφοίτου ΣΕΘΑ στους σπουδαστές, από τον Διοικητή της Σχολής Αντιπτέραρχο (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου.

 Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι κ.κ. Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και εκπρόσωποί τους, καθηγητές, και συγγενείς των αποφοιτούντων.

Συνολικά αποφοίτησαν 126 σπουδαστές εκ των οποίων 60 Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς, 25 Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, 26 Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, 10 Αξιωματικοί από την Εθνική Φρουρά Κύπρου, 1 Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, , 1 Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος- Eλληνική Ακτοφυλακή, 1 Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και 2 πολιτικοί υπάλληλοι /ΥΠΕΘΑ.