Τελετή Αποφοίτησης 5ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών στη ΛΑΕΔ

2019, Δεκέμβριος 4 - 12:49μμ

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Τελετή Aποφοίτησης και Απονομής Πτυχίων στους σπουδαστές της 5ης  Εκπαιδευτικής Σειράς του Διεθνούς Τμήματος Σπουδών της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Στο 5ο Διεθνές Τμήμα Σπουδών συμμετείχαν 9 σπουδαστές εκ των οποίων τρεις (3) Έλληνες Aξιωματικοί, ένας (1) Αξιωματικός από τη Δημοκρατία της Κύπρου, ένας (1) Αξιωματικός από τη Δημοκρατία της Αρμενίας, ένας (1) Αξιωματικός από το Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας, μία (1) Αξιωματικός από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ένας (1) Αξιωματικός από το Κράτος του Κουβέιτ καθώς και ένας (1) πολίτης από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος A. Κενεβέζος , εκπρόσωποι των ΓΕ των Κλάδων των ΕΔ, ΑΚΑΜ, καθηγητές της Σχολής καθώς και συγγενείς των σπουδαστών.

Στους αποφοίτους απεύθυναν ομιλία ο Διοικητής της Σχολής Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου, ο οποίος επέδωσε και τα πτυχία στους σπουδαστές και ο αρχαιότερος σπουδαστής Ταξίαρχος Khaled A.B. Bani Younes από τo Xασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας.