Επίσκεψη της NADEFCOL στην Ελλάδα

2021, Δεκέμβριος 29 - 12:51μμ

Το τριήμερο από Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, οι σπουδαστές και ο Διοικητής της NADEFCOL πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελλάδα.

Ο Διοικητής της Ελληνικής Σχολής Εθνικής Άμυνας, Αντιστράτηγος Θεμιστοκλής Γρυμπίρης, υποδέχθηκε τον ομότιμο Διοικητή της NADEFCOL Αντιστράτηγο Olivier Rittmann και του εξέφρασε την ειλικρινή του χαρά να φιλοξενήσει τη NADEFCOL στην Αθήνα.

Στα πλαίσια διεξαγωγής της ημερίδας που διεξήχθη στο ξενοδοχείο «HILTON», έλαβαν χώρα ομιλίες από τον πρέσβη κ. Χάρη Λαλάκο (Γενικό Διευθυντή Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠ.ΕΞ), τον Δρ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο (Γενικό Διευθυντή Εθνικής Αμυντικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του ΥΠΕΘΑ) και τον Υποναύαρχο κ. Φραγκίσκο Λελούδα (Διευθυντή Πολιτικής, Στρατηγικής και Αμυντικού Σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ).

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι σπουδαστές της Σχολής και οι σύζυγοί τους, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επισκέψεις στη Νέα Εθνική Πινακοθήκη, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.