Δείπνο Εργασίας του 5ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών της Σχολής Εθνικής Άμυνας με το Πανεπιστήμιο PLYMOUTH UK στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

2019, Νοέμβριος 27 - 2:09μμ

Την Δευτέρα 25 Νοε 19, η ΣΕΘΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο PLYMOUTH UK παρέθεσε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στον Πειραιά, δείπνο εργασίας. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Αντιπτέραρχος (Ι) Δημητρίου Λαμπράκης, Διοικητής της ΣΕΘΑ, αφού καλωσόρισε τους επισήμους και τους παρευρισκομένους, ανέφερε ότι η κοινή προσπάθεια συνεργασίας μεταξύ των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων ΣΕΘΑ και του Πανεπιστημίου του Plymouth, επιβεβαιώνει τη στρατηγική σχέση που αναπτύχθηκε τα τελευταία εννέα χρόνια, από την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην  «Εφαρμοσμένη Στρατηγική και Διεθνή Ασφάλεια». Στη συνέχεια, ο Dr. Gilling καθηγητής του Plymouth λαμβάνοντας το λόγο ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εξήρε τη συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Α.Ε. πρέσβης της Κροατίας, οι επιτετραμμένοι της Ιορδανίας και του Κουβέιτ, ο Δκτής του ΚΕΝΑΠ, οι ΑΚΑΜ της Αιγύπτου, Αλβανίας, Αρμενίας,  Βουλγαρίας, Γαλλίας, Γερμανίας, ΗΒ, ΗΠΑ, Ισπανίας, Ιταλίας, Κίνας, Λιβάνου, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ρουμανίας, Σερβίας καθώς και το σύνολο των σπουδαστών του 5ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών.