Δραστηριότητες

Δεκέμβριος 13, 2018

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 4ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Διεθνούς Τμήματος Σπουδών της Σχολής Εθνικής Αμύνης που λειτούργησε από 10 Σεπτεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου 2018.

Στο 4ο Διεθνές Τμήμα Σπουδών συμμετείχαν σπουδαστές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Μαυροβούνιο, την Κύπρο, το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος καθώς και δύο Έλληνες Αξιωματικοί από το ΓΕΣ.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, ο...

Νοέμβριος 30, 2018

Την 22 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας δεκαεξαμελής (16)  αντιπροσωπεία της Σχολής Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ahmed Abdulla Hajimohamed Alkhoori, αποτελούμενη από Αξιωματικούς σπουδαστές καθώς και πολιτικό προσωπικό Υπουργείων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης διεξήχθη ημερίδα με τίτλο «Greece’s Defense and Security Policy and Issues» με συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών καθηγητών Πανεπιστημίου. Επίσης πραγματοποιήθηκε περιήγηση, αναλυτική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων Στρατηγικών Σπουδών.

H ανωτέρω επίσκεψη εντάσσεται...

Νοέμβριος 26, 2018

Την 18 Νοε 2018, το Διεθνές Τμήμα Σπουδών επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Επιδαύρου και των Μυκηνών.

Νοέμβριος 26, 2018

Από 5 έως 9 Νοε 2018, το Διεθνές Τμήμα Σπουδών επισκέφθηκε την 1η Στρατιά (Λάρισα), ΚΠΕΕΥΕ (Κιλκίς) και NRDC/GR (Θεσσαλονίκη), καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο Βεργίνας. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για το έργο και την αποστολή των Μονάδων.