Δραστηριότητες

Μάρτιος 18, 2021

Tην Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, από τον Αντιστράτηγο Σπύρο-Γεράσιμο Ρώσση στον Αντιστράτηγο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη παρουσία του κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και προσωπικού της Σχολής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Μάρτιος 11, 2021

Tην Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, από τον Αντιστράτηγο Σπύρο-Γεράσιμο Ρώσση στον Αντιστράτηγο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη παρουσία του κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Ιούλιος 10, 2020

Την 9 Ιουλ 20 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Στρατιωτικός Ακόλουθος  του Ην.Βασιλείου στην Ελλάδα Πλοίαρχος Tim Ferns του Royal Navy.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, του έγινε παρουσίαση επί θεμάτων αρμοδιότητας της ΣΕΘΑ και περιήγηση στο Ιστορικό κτίριο της Σχολής. Επιπλέον συναντήθηκε με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της Σχολής.

Ιούλιος 10, 2020

Την 9 Ιουλ 20 έλαβε χώρα Τελετή στο πλαίσιο της Προαγωγής Ανωτέρων Αξιωματικών που υπηρετούν στη Σχολή Εθνικής Άμυνας. Τα νέα διακριτικά απένειμε ο Διοικητής της Σχολής Αντιστράτηγος Σπύρος-Γεράσιμος- Ρώσσης και ο Υποδιοικητής, Υποπτέραρχος  (Ι) Νικηφόρος Πιτταράς