Εκδηλώσεις

Μάρτιος 18, 2021

Tην Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, από τον Αντιστράτηγο Σπύρο-Γεράσιμο Ρώσση στον Αντιστράτηγο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη παρουσία του κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και προσωπικού της Σχολής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Ιούλιος 10, 2020

Την 9 Ιουλ 20 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Στρατιωτικός Ακόλουθος  του Ην.Βασιλείου στην Ελλάδα Πλοίαρχος Tim Ferns του Royal Navy.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, του έγινε παρουσίαση επί θεμάτων αρμοδιότητας της ΣΕΘΑ και περιήγηση στο Ιστορικό κτίριο της Σχολής. Επιπλέον συναντήθηκε με τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή της Σχολής.

Ιούλιος 10, 2020

Την 9 Ιουλ 20 έλαβε χώρα Τελετή στο πλαίσιο της Προαγωγής Ανωτέρων Αξιωματικών που υπηρετούν στη Σχολή Εθνικής Άμυνας. Τα νέα διακριτικά απένειμε ο Διοικητής της Σχολής Αντιστράτηγος Σπύρος-Γεράσιμος- Ρώσσης και ο Υποδιοικητής, Υποπτέραρχος  (Ι) Νικηφόρος Πιτταράς

Ιούνιος 29, 2020

Aπό τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, οργανώθηκε από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας και διεξήχθη στην αίθουσα διαλέξεων (Αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας») του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, το Σεμινάριο Ενημέρωσης Νεοπροαχθέντων Ανωτάτων Αξιωματικών, το οποίο παρακολούθησαν ενενήντα (90) Ανώτατοι Αξιωματικοί βαθμό Ταξιάρχου-Αρχιπλοιάρχου και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά την έναρξη του σεμιναρίου ο Διοικητής της Σχολής Αντιστράτηγος Σπύρος-Γεράσιμος Ρώσσης καλωσόρισε τους Ανώτατους Αξιωματικούς και τους συνεχάρη για την προαγωγή τους.

Οι...