Εκδηλώσεις

Απρίλιος 16, 2019

Την Tρίτη 16 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πρέσβης πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 71ης ΕΣ ΚΦ και απάντησε σε ερωτήσεις σπουδαστών.

Απρίλιος 11, 2019
Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου τους οποίους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Υπουργός πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 71ης ΕΣ ΚΦ και απάντησε σε ερωτήσεις σπουδαστών.
Απρίλιος 10, 2019

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Αρχηγός  του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 71ης ΕΣ ΚΦ και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Απρίλιος 10, 2019

Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα κ. Andrey Α. Maslov, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πρέσβης πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 71ης ΕΣ ΚΦ και απάντησε σε ερωτήσεις σπουδαστών.