Εκδηλώσεις

Ιούνιος 09, 2021

Για την ενημέρωση του συνόλου του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού παρακαλώ μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ΓΔΑΕΕ (ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΏΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ) ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1) Κατεβάστε το συνημμένο pdf με τίτλο "defenceinnovation".

2) Κάντε "κλικ" πάνω στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή την εικόνα.

Απρίλιος 26, 2021

Την 23 Απρ 2021 πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, στο χώρο της ΣΕΘΑ, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 73ης Εκπαιδευτικής Σειράς Κανονικής Φοίτησης.

Σύμφωνα με τα εν ισχύ πρωτόκολλα αποφυγής μετάδοσης του COVID-19 η εν λόγω τελετή, υλοποιήθηκε με την παρουσία αντιπροσωπείας 11 σπουδαστών τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα αποφυγής και περιορισμού διάδοσης της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο κ. Αρχηγός επέδωσε τα πτυχία στην αντιπροσωπεία των νέων Επιτελών Εθνικής Άμυνας.

Προηγήθηκε η απονομή των διακριτικών αποφοίτου...

Απρίλιος 19, 2021

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαρ 2021, η βράβευση της Σχολής για την επί εβδομήντα (70) έτη συνεχή λειτουργία της και τη συνεισφορά της, ως επίσημος φορέας σε θέματα Αμυντικής Πολιτικής και Εθνικής Στρατηγικής της χώρας, καθώς και για την παροχή αντίστοιχης εκπαίδευσης σε Ανώτερα στελέχη των ΕΔ, Σ.Α και Υπαλλήλων των Υπουργείων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου.

Η ανακοίνωση της βράβευσης έγινε μετά την πανηγυρική συνεδρία της Ακαδημίας Αθηνών για τα διακόσια (200) έτη της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και τη σχετική ομιλία από τον Ακαδημαϊκό κ. Εμμ. Ρούκουνα....

Μάρτιος 18, 2021

Tην Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Εθνικής Άμυνας, από τον Αντιστράτηγο Σπύρο-Γεράσιμο Ρώσση στον Αντιστράτηγο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη παρουσία του κ. Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και προσωπικού της Σχολής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.