Εκδηλώσεις

Μάιος 06, 2019

Ομιλία του Διοικητού Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιπτεράρχου (Ι) Λαμπράκη Δημητρίου στην τελετή αποφοίτησης  της 71ης Εκπαιδευτικής Σειράς Κανονικής Φοίτησης.

Μάιος 06, 2019

Την Πέμπτη 2 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 71ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Άμυνας.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος και επέδωσε τα πτυχία στους σπουδαστές.

Στη τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Eθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Ρήγας καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο...

Απρίλιος 16, 2019

Την Tρίτη 16 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Πρέσβης πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 71ης ΕΣ ΚΦ και απάντησε σε ερωτήσεις σπουδαστών.

Απρίλιος 11, 2019
Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 επισκέφθηκε τη Σχολή Εθνικής Άμυνας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου τους οποίους υποδέχθηκε ο Διοικητής της Σχολής Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Υπουργός πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 71ης ΕΣ ΚΦ και απάντησε σε ερωτήσεις σπουδαστών.